Assemblea campanya de desobediència per la marihuana, 19 de febrer

Seguint amb el que vam anunciar en el manifest de suport a Josep Pàmies convoquem a la primera reunió de treball per dissenyar la campanya de desobediència a la penalització del cultiu de marihuana que volem llençar aquesta primavera. Volem que sigui una acció massiva i coordinada de desobediència i necessitarem tota la ajuda. Però si no us és possible assistir a aquesta reunió, estigueu atents que rebreu més endavant les instruccions de campanya.

CONVOCATÒRIA: Dijous, 19-02-2015, 19:00h. al C/ Barcelona 72, baixos. BALAGUER. 25617

Submit a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>